Oferim un sistem de îngrijire și asistență medicală integral conform celor mai noi cunoștințe științifice în acest domeniu. Din acest motiv la noi omul se află în centrul atenției.

Respectăm personalitatea și demnitatea locatarilor din reședință, oferindu-le o ambianță plăcută și confortabilă precum și sentimentul a fi acasă. Îngrijirea și asistența medicală sunt asigurate de personal de îngrijire, vorbitori de limba germană și de o echipă de medici germani, austrieci și români.

Coordonarea activității se face de către doi medici germani cu o experiență de peste 25 de ani în conducerea unor cămine de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice, Dr. Schelker Erich, Regensburg și Dr. Nikolaus Barsan din Viena.

Retirement Home

Asistența se ghidează după principiul îngrijirii active: locatarii sunt încurajați să acționeze independent pentru a-și păstra respectiv a-și îmbunătăți abilitățile.

Garden

Inaugurarea reședinței pentru persoane vârstnice Maria Theresia din Șura Mică (Kleinscheuern) este prevăzută pentru August 2018. Comuna Șura Mică, întemeiată de sașii transilvăneni, se bucură de o cultură germană seculară. Din acest motiv se găsesc aici, ca și la Sibiu, persoane vorbitoare de germană dar și de română de a căror sprijin vom asigura funcționarea căminului de îngrijire și ajutorare a persoanelor vârstnice.

Căminul de bătrâni tip hotel, cu îngrijire medicală și ajutorare a persoanelor vârstnice este conceput după norme și standarde europene riguroase și este construit conform acestora pe o parcelă de 13.000 mp, din care 8.000 mp reprezintă parcul adiacent reședinței.